deal.ro

Smida Jazz Festival 2021 20 - 21 august 2021 Smida, Parcul Natural Apuseni

music

5 Review(s)

Pe parcursul a 2 zile și 2 nopți, vineri și sâmbătă, 20 & 21 august, vă invităm să...

Cod: 78293 / 385
Disponibilitate: In stoc
Producator: N/A

229.00 RON


Case Smart

Pe parcursul a 2 zile și 2 nopți, vineri și sâmbătă, 20 & 21 august, vă invităm să petreceți o vacanță în munți, în care vă veți putea bucura de abordările curajoase în muzică ale grupurilor de jazz locale și internaționale și de natura sălbatică din Parcul Natural Apuseni.

Înainte a achiziționa bilete la Smida Jazz Festival 2021 vă rugăm să vă informați cu privire la regulile și condițiile de acces la eveniment, disponibile aici.

Biletul de tip Abonament Festival/ Blind Pass - Festival permite accesul pe toată durata evenimentului (20 august, 10 AM – 22 august, 10 AM), în perimetrul festivalului, adică la concerte, activități (în afară de cele care presupun o taxă suplimentară de participare), spații recreative, baruri, food-court, toalete tip container și altele.

Biletul de tip abonament festival și camping/ Blind Pass - Festival & Camping permite accesul pe toată durata evenimentului, 20 august/ 10 AM – 22 august/ 10 AM, în perimetrul festivalului și al campingului – adică spații pentru corturi, spații recreative, toalete tip container, lavoare. Anul acesta, din motive de siguranță sanitară, campingul NU va fi dotat cu dușuri.

NU se vor putea achiziționa abonamente separat doar pentru camping.

BILETELE DE TIP ABONAMENT/BLIND PASS (PENTRU TOATĂ DURATA EVENIMENTULUI) PERMIT ACCESUL LA FESTIVAL ȘI ÎN CAMPING DOAR:

  • pentru persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare

SAU

  • pentru persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore și care acoperă întreaga durată a evenimentului (20 august, 10 AM – 22 august, 10 AM) ca și valabilitate.

 

Persoanele care doresc să participe la eveniment utilizând un TEST RAPID/ ANTIGEN vor putea face acest lucru doar în baza unui bilet care permite accesul pentru 1 zi de eveniment. Acest tip de bilet va fi disponibil curând, după ce vom publica programul festivalului.

Copiii cu vârste până în 14 ani, dovedită de un act de identitate, beneficiază de intrare liberă în festival și camping, doar însoțiți de către un adult, în baza unei brățări speciale care se va elibera, de către Organizator, la punctul de check in.

Minorii sunt exceptați de la prezentarea dovezilor medicale necesare participării la eveniment și de la verificarea în Registrul electronic național de vaccinare.

Urmăriți mai multe detalii despre program, camping, food court, parcare și mijloacele de transport în comun pentru deplasarea înspre și dinspre Smida pe canalele noastre de comunicare:

 www.smidajazz.ro.

www.fb.com/smidajazz

www.instagram.com/smidajazz

Opinia ta despre produs


casaidea.ro/

Recomandari